6 store kyllingfileter deles i strimler og legges i en marinade av:
2-3 dl olivenolje
koriander
karri
spisskummen
3 fedd hakkede hvitløksfedd
Lag marinaden i en pose og ha kyllingen oppi. La ligge i marinaden noen timer.
Stekes i langpanne eller ildfast form i ovnen på ca 175 grader i ca 15 min til kyllingen er gjennomstekt.
I tillegg hadde jeg:
Salat
1 agurk
1 rød paprika
3 biter soltørket tomat i små terninger
1 isbergsalat
Peanøttsaus
12 dl kokosmelk
6 ss rød karripasta
12 ss peanøttsmør
6 ss hakkede peanøtter
9 ss sukker
6 ss tamarindsaus
Kok karripasta og kokosmelk i 10 min, deretter tilsettes sukker og tamadrinsaus. Trekk kjelen til side. Rør inn peanøttsmør og kok opp og la det småkoke et par minutter.
Kok karripasta og kokosmelk i 10 min, deretter tilsettes sukker og tamadrinsaus. Trekk kjelen til side. Rør inn peanøttsmør og kok opp og la det småkoke et par minutter.
Bearnaisesaus
Laget to poser fra Knorr sine poser.
Stekt sopp
Del 6-8 ferske champigner i skiver og fres de brune i smør.
På bordet satte jeg i tillegg frem ekstra tilbehør til salaten:
1 skål med peanøtter
1 skål med mais
1 skål med fetaost av typen som ligger i lake med soltørket tomat