Sider

lørdag 25. august 2012

BAKT RABARBRA TIL TORSK

For 2 dager siden fikk jeg boken Supermat i posten så da må jo noen av oppskriftene testes ut. Er kjempespent på hvordan rabarbra og torsk går sammen. Høres ikke så veldig fristende ut spør du meg. Men jeg skal iallfall gjøre et forsøk. Kanskje blir det snadder :-)

4 porsjoner
600 gram torskefilet
olivenolje til pensling
havsalt og nykvernet svart pepper
600 gram rabarbra
saft fra 1/2 sitron
2 ss sukker
4 ss rabarbrasirup

Pakk fisken inni bakepapir som er penslet med olivenolje - krydre fisken lett med salt før du pakker den inn.
Rens og skjær rabarbraen i ca. 10 cm lange biter. Legg dem på bakepapir, drypp med sitron, strø på sukker og pakk det inn. Legg rabarbrapakken i en ildfast form, og stek den ved 200 grader i 15 min. La rabarbraen stå i ovnen, og legg fiskepakken i en annen ildfast form inn i ovnen, og la den steke med de siste 15 minuttene. Tilbered tilbehøret imens. Pakk så ut fisken og rabarbraen, og anrett fisken på rabarbraen. Pynt med brønnkarse, og hell litt rabarbrasirup over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar