Sider

lørdag 25. februar 2012

Orientalsk curry wok


Nå har jeg vært i remas middag for under 100lappen å funnet noe spennende jeg skal ha til middag i dag. Var veldig enkelt å lage å smakte veldig godt :-)


Ingredienser:

600 gram løvtynn kyllingfilet

1 ts karripulver

3 ss soyasaus

2 fedd hvitløk

1 brokkoli

2 gulrøtter

2 dl kyllingbuljong


4 dl yasminris


Fremgangsmåte:

Strimle kyllingen. Bland soyasaus og finhakket hvitløk. Hell det over kyllingen og la det marinere noen minutter. Kutt gulrøttene i skiver og brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken og skjær den i passe biter.

Kok opp 2 dl vann med 2 buljongterninger og 1 ts karripulver.

Varm woken og ha i 2 ss olje. Stek kyllingstrimlene og ta dem ut. Wok grønnsakene og hell over buljongen. Ha kyllingen tilbake i woken og la det bli gjennomvarmt. Server med yasminris.

Sorry

Huffameg så sløv jeg har vært å blogge i det siste. En måned siden sist. Var ikke meiningen det skulle bli slik når man opprettet blogg men men nå er det nå blitt slik.
En hel måned nesten siden sist.
Måneden har fløyet avgårde, for min del har den inneholdt mye strikking. I begynnelsen av februar var jeg heldig å fikk bestilling på 3 barnedresser i størrelse 2 år med god betaling for jobben. Da kunne man vel ikke si nei. Nå er jeg begynt på nummer 2. Må si det var mye mer arbeid med de enn jeg hadde forestilt meg. Så da kommer nok den gode betalingen veldig godt med.
Ja så har jeg jo feiret bursdagen min 3 dager til ende, selv om det å bli 39 år ikke akkurat er noe runddag. Mon tro hvordan det blir til nest år da man fyller 40 år. Hjelpes! Hvor er årene blitt av???
Dessverre har det vært veldig lite fotografering i det siste men jeg komme sterkere tilbake etterhvert, blir nok sikkert flere flotte vintermotiv fremover nå.

Hva har så dere min følgere og lesere drevet med i det siste? Strikket noe sint som dere vil dele med meg? Laget noe ny spennende mat som dere vil dele?

Ha ei fortsatt superfin helg da!!! Klem